Bine ati venit in magazinul online TCandle HomeMade.

Site-ul TCandle HomeMade este inregistrat la Registrul Comertului cu numarul de ordine F40/618/2023 CUI: 47522019.

Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa cititi cu atentie Politica Magazinului.

Prin plasarea unei comenzi pe TCandle HomeMade, va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

In momentul in care plasati o comanda, veti primi un e-mail de la noi prin care confirmam ca am primit comanda dumneavoastra. Daca acest email nu a sosit la dvs. va rugam sa ne contactati. In 24 ore de la plasarea comenzii va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, stabilirea tuturor detaliilor privind produsele, timpul de executie, livrare si plata. Urmatorul pas consta in executarea comenzii si livrarea acesteia. Daca in cadrul discutiei telefonice nu se pot indeplini cerintele clientului sau daca acesta se razgandeste, comanda poate fi anulata de comun acord. Comenzile confirmate telefonic NU SE ANULEAZA. Dupa predarea coletului catre firma de curierat, veti primi prin email instiintare privind statusul comenzii/coletului dvs.

Securitatea datelor personale

Informatiile din formularul de inregistrare vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor,  promotii, etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Returnarea produselor

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate, le puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii, cf. Ordonantei nr. 130/2000 aprobata si completata de Legea nr. 51/2003.  

Conform legislatiei mentionate, Consumatorul va notifica in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire.

Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@tc-homemade.ro si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse. In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

Imagini si descrieri

Pozele de produs sunt realizate de catre site-ul TCandle HomeMade si sunt proprietatea acestuia. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.

TCandle HomeMade isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Site-ul TCandle HomeMade nu isi asuma raspunderea pentru eventuale greseli de tiparire si afisare. Incercam sa remediem in cel mai scurt timp posibil eventualele greseli.

Produsele au dimensiuni aproximative si pozele sunt informative. Deoarece produsele sunt lucrate manual, acestea pot varia usor in dimensiuni si aspect. Culorile pot diferi usor, depinzand de setarea monitorului dvs. precum si de aparatul foto cu care s-au facut pozele.

In cazul in care lipseste un produs din colet sau este defect, va rugam sa ne atentionati; il trimitem/inlocuim in cel mai scurt timp si suportam noi toate taxele de transport.

Plata si livrare

In magazinul online TCandle HomeMade,  comanda minima este de 100 lei.

Livrare se face prin curier rapid/personal, cu plata la livrare pentru Bucuresti sau ramburs/in cont bancar pentru alte destinatii. Pentru comenzile personalizate se achita un avans de 30 % din comanda. 

 In cazul comenzilor cantitative va rugam sa nu insistati in micsorarea timpului de executie si livrare. Deoarece produsele sunt realizate INTEGRAL MANUAL, calitatea produselor depinde de urmarea tuturor pasilor de executie (turnare, uscare, lacuire etc.). 

Taxele de transport sunt suportate de catre cumparator.

Livrare este gratuita in Bucuresti.


Pentru comenzi in valoare de peste 400 lei, se acorda o reducere de 5%.

Pentru comenzi in valoare de peste 600 lei, se acorda o reducere de 10%. 

Pentru a doua comanda, se acorda o reducere de 10%. Aceasta se aplica o singura data, in maxim 45 zile de la prima comanda.

Reducerile acordate de magazinul TCandle HomeMade nu se cumuleaza si nici nu se aplica succesiv. Se va aplica reducerea cea mai favorabila pentru client.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!